IFJ. DR. MARTON KÁLMÁN ÜGYVÉD


Go to content

jog, jogász, ügyvéd, kaposvár, ügyvédi iroda, marton, marton kálmán, családjog, biztosítási jog, munkajog, kaposvári ügyvéd

Üdvözlöm!

Ifj. dr. Marton Kálmán ügyvéd vagyok. Az ügyvédi pályán 2008. év óta, 2009-től önálló jogi praxist folytatva, a jogászi pályán 2000. évtől működöm. Az ügyvédekről szóló 1998. évi XI. tv. (Üt.) rendelkezéseinek megfelelően az alább részletesen bemutatott szakterületeken minden olyan ügyvédi tevékenységet végzek, amelyre az Üt. lehetőséget biztosít. Az irodám tevékenységi köre a magánjog és a kereskedelmi jog széles területe, ezen belül külön hangsúlyozva a családjog területét, valamint elsősorban gazdasági bűncselekmények miatt indult és a katonai büntetőeljárásban védői feladatok ellátása. Az ügyvédi irodám gazdálkodó szervezetek és magánszemélyek általános jogi képviseletét is ellátja külön megbízási szerződés alapján. A megbízási jogviszony keretében minden olyan ügyben, amelyre a megbízási szerződés kiterjed, az ügyvédi iroda az ügyfél részére segítséget nyújt.

Ügyfeleim magánszemélyek és gazdasági társaságok, melyek képviseletében eseti vagy - kérés szerint - állandó megbízási szerződés alapján járok el.

Jogi diplomámat 2000-ben szereztem meg a Pécsi Tudományegyetem jogi karán, azóta jogi és gazdasági területen tevékenykedem. 2004-ban a Pécsi Tudományegyetem közgazdasági karán pénzügyi szakon másoddiplomás képzés keretében oklevelet szereztem. Az Elte képzésén 2004-ben biztosítási szakjogász képzésen végeztem eredményesen.

Ezt a honlapot ifj. dr. Marton Kálmán, a Somogy Megyei Ügyvédi Kamarába 825333 lajstromszámmal bejegyzett ügyvéd tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján találhatók. Az ügyvédi honlap tartalmára és megjelenésére vonatkozó rendelkezéseket a Magyar Ügyvédi Kamara által megalkotott, Az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló szabályzat tartalmazza.


Back to content | Back to main menu