IFJ. DR. MARTON KÁLMÁN ÜGYVÉD


Go to content

Ügyvédi díjak

Kedves Látogató!

Az ügyvédekről szóló 1998. évi XI. törvény 9. § (1)-(2) bekezdés szerint az ügyvédet a tevékenységéért megbízási díj és költségtérítés illeti meg. A 23. § (1) bekezdése szerint az ügyvéd és a megbízó között a megbízás akkor jön létre, ha a felek megállapodtak a megbízás tartalmában, a megbízási díjban és az előrelátható költségekben. A felek költségátalány alkalmazását is kiköthetik. Az ügyvédi megbízási díj szabad megállapodás tárgya. Az ügyvédi munkadíjat Ügyfeleinkkel minden esetben előre egyeztetjük.

A Magyar Ügyvédi Kamara Elnöksége által kiadott 2/2001 (IX.3.) számú állásfoglalása szerint az ügyvédi munkadíj összege honlapon nem jeleníthető meg.

Kérjük, hogy bizalommal forduljon kérdéseivel hozzánk!

Ennek megfelelően egy előre kidolgozott elvek alapján működő és mindenkor személyreszabott, az Ön anyagi viszonyaihoz, személyi körülményeihez igazított mérték figyelembe vételével még az ügy intézésének megkezdése előtt ajánlatot teszek az ügyvédi munkadíjra és a várható költségekre. Az ajánlat kidolgozásakor figyelembe veszem az ügyértéket, az üggyel járó várható munkaterhet és felelősséget.

Ugyanakkor részletfizetési lehetőséget is biztosítok, sőt, ha indokolt akkor "pro bono", azaz ingyenes-szívességi eljárásra is sor kerülhet.

Alapelvem, hogy munkadíj tisztességes, a feladatokkal arányos mértékű és ügyfeleim számára vállalható legyen.


Back to content | Back to main menu